Flygfoto

Flygfoto anpassat till ert önskemål.

Professionell kvalitet

Vi tar med oss professionella kameror upp i luften. Varför skulle ni ha lägre krav på flygfoton än de foton som är tagna från marken?

Enkelt och snabbt

Ring oss på 0301 – 319 13, eller skicka oss ett email på kontakt@fagelperspektiv.se och beskriv vad ni vill ha, så har ni bilderna levererade till er dator inom några dagar.

Prova själv

Tillhör ni dem som helst ”vill själv”, så ger vi er den möjligheten också!  Vi ger er möjligheten att själva få ta ert flygfoto från luften med vår utrustning. Ni ”följer med upp” med hjälp av en videolänk och glasögon som projicerar kamerans sökare som en storbild framför ögonen på er. Ni kan sedan vara med och välja vinklar, distans, höjd, med mera, för att få fram önskat flygfoto. Förutom det kommersiella värdet, så får ni en upplevelse!

 • Kompromisslöst vald plats

  Vi ger er bilderna som annars är "omöjliga" att ta. För högt eller otillgängligt för stångfotografering, och för lågt och trångt för vanlig helikopter.

 • Flygfoto från knähöjd till 120 meter upp

  Vår utrustning tillåter oss fotografera från marknivå till 120 meters höjd. Vi flyger över land och vatten, även när det blåser ute!

 • Flygfoto av biogasanläggning

  Detta flygfoto visar en biogasanläggning på en gård. Kortet är taget med en Panasonic GH2 monterad på en Zenmuse.

 • Från stuga till slott

  Vissa platser ligger fantastiskt, men är "omöjliga" att presentera rättvisande utan ett flygfoto taget på låg höjd. Vi hjälper er!

 • Flygfoto över Borås Arena då Elfsborg vinner Allsvenskan

  Flygfoto taget den 6 november 2012. Då vinner Elfsborg Allsvenskan. Guldmatchen sker på hemmaplan, en fullsatt Borås Arena. Vi jobbar mycket med säkerhet och rekognoserar och planerar noga flygningar för att så säkert som möjligt få de bilder som efterfrågas

 • Flygfoto taget med RC-helikopter

  Vi tar flygfoto med RC-helikopter av modellen multirotor, ibland även kallad drönare. De kommer åt även om det är trångt vid bland annat träd.

 • Översikt marker

  Skall en gård med jordbruk och / eller skogsmark säljas, så finns det inget bättre sätt att visa objektet än med hjälp av ett flygfoto.

/* ]]> */