Om oss

Tänk er en kamera som kan följa motivet perfekt, utan skakningar och utan begränsningar, oavsett höjd, vinkel eller avstånd. Helt enkelt den ultimata friheten att filma och fotografera precis på det sätt som är optimalt. Lockande? Spännande? Kul? Det tycker vi!

Aerial demo 2014

 

Vi har satsat mycket på nå denna frihet! Med hjälp av fjärrstyrda helikoptrar har vi kommit mycket långt. Vi har under många år utvecklat såväl utrustning som tränat färdigheter, och kan idag räkna oss bland de bästa i Sverige.

  • Teknisk kvalitet – Vi har utrustning som levererar proffskvalitet.
  • Erfarenhet – vi kan se på plats hur motivet skall disponeras – val av höjd, vinkel och avstånd – för bästa resultat
  • Smidighet – vi anpassar oss efter er tid, vi har alla tillstånd och försäkringar, vi levererar foton snabbt och enkelt, vi skickar en företagsfaktura.
  • Åtkomst utan begränsning – våra fjärrstyrda helikoptrar kommer åt att ta från de vinklar och de höjder som behövs – högre än stång och kran, närmare objekten än konventionell helikopter, över plaster där det annars är svårt att komma åt. Vi har många års erfarenhet av flygning. Vi kan flyga våra farkoster på svåra platser där andra kompromissar med ert resultat för att de inte klarar av flygningen. Vi reserverar oss dock mot att flyga direkt över oskyddade människor som inte aktivt är med i tagningen – det finns idag ingen aktör som lagligen och moraliskt kan göra detta.
/* ]]> */