Videodokumentation och reklamfilm

Flygfotografering med video

Vi hjälper er med hela paketet, såväl flygfoto som video tagen från marken samt efterarbete. Vi jobbar bland annat med dokumentärer, reklamfilm, bevakning av evenemang och privata händelser.

Vi har utrustning för att matcha ert behov. Från små smidiga relativt tysta maskiner utrustade för HD-Live-sändningar och färdiga att koppla till er media-buss, till stora åtta-motors-maskiner med lång flygtid och möjlighet att filma i mycket hög kvalitet, inklusive 4K 25p.

Vi levererar riktigt bra kvalitet till en stram budget med en-operatörs lösning och kan leverera toppkvalitet med en lite större budget med hjälp av våra större två-operatörsmaskiner. Vi har redundans med flera maskiner inom samma storlek för att säkert och utan driftstörning kunna leverera i alla lägen.

Är du själv fotograf? Läs vidare längst ner på sidan.

Zoom by drone

Morgondimma över Rådasjön – 2014

Stigning från grav till himmel – 2013

 

Senaste filmer från oss hittar du genom att klicka här för att komma till vår kanal  på Vimeo

 

Är du själv fotograf?

Är du själv fotograf och arbetar med film?

Ni slipper baksidan: Alla tillstånd, investeringar, oproduktiv tid, och i slutändan besvikelser över klipp som inte går att använda på grund av för dålig kvalitet av olika orsaker.

Vill ni få maximal kvalitet, så sköter vi allt ”spakande” men du är ändå med ”live” med egen videolänk till kameramannens kamera och tar en aktiv del av filmandet.

Ni gör det som ni är bäst på, och vi hjälper er att leverera!

 

/* ]]> */